top of page

NAŠA VIZIJA

Z varčno okolju prijazno in inovativno tehnologijo ustvariti boljši jutri za

naše naslednje generacije.

M HEAT SUN

je hitro rastoča blagovna znamka specializirana za prodajo, servis in montažo toplotnih črpalk.

 

Na podlagi več kot 20 – letnih izkušenj naših vodilnih kadrov na področju ogrevanja in hlajenja smo dobili idejo, da bi vso znanje ponudili našim kupcem skozi naš produkt.

 

Trudimo se naše inovativne produkte približati našim kupcem. Naši produkti dosegajo ene najvišjih energetskih standardov glede izkoristka energije in zmanjševanja ogljičnega odtisa naprav. Veliko nam pomenita partnerstvo in zaupanje zato gradimo na dobrih medsebojnih odnosih, ki so temelj za spoštljiv odnos do naših strank.

 

Verjamemo v preprostost in ne kompleksnost pri uresničevanju vaših želja. Pri tem se trudimo se po naših najboljših močeh, da to kar počnemo opravimo najboljše, učinkovito in v najkrajšem času. V prihodnosti se bomo osredotočali na široko področje toplotnih črpalk prispevali k varčevanju z energijo in varovanju okolja ter zagotavljanju tople vode za tisoče družin. Naše podjetje strmi k konstantnemu napredku in razvoju, kar posledično pomeni tudi vedno več zadovoljnih kupcev za katere se potrudimo maksimalno.

mslogan.png
bottom of page